Volledig scherm
PREMIUM
Trailerfest in het Breepark in Breda. © Pix4Profs/ Ramon Mangold

Trailerfest in Breda, het sléchtste festival dat er is: ‘Volgend jaar ga ik weer!’

BREDA - Trailerfest is het sléchtste festival dat er is. De organisatie, de bands en het publiek, allemaal even k*t. Slecht eten, lelijke aankleding en een belachelijke opstelling. Je hebt een schroef los om hier vrijwillig naartoe te willen komen. 

Wat doen al die 3.000 uitbundig uitgedoste bezoekers dan op het Bredase Breepark? Om kort te gaan: ze hebben er met z'n allen een geweldig feestje. Het Trailerfest-concept en de bijbehorende anti-reclame komt uit de koker van dezelfde organisatoren die ook het Ploegendienstfestival bedachten. De gemeentewerkers die de vergunningaanvraag in behandeling hebben genomen, zullen op zijn minst een kleine glimlang niet hebben kunnen onderdrukken. De plattegrond van het festival is langwerpig met aan de basis twee grote rondes. Een k-festival met een lullige vorm dus. De rode loper is een rieten mat met de woorden 'rode loper' erop en een twintigtal caravans zijn zowel decor als thuishaven van de meest oorspronkelijke Trailerfest-bezoekers. 

  1. Ziekenhuispersoneel Bravis en Amphia beraadt zich op nieuwe acties: ’Het leeft steeds meer’
    PREMIUM

    Ziekenhuis­per­so­neel Bravis en Amphia beraadt zich op nieuwe acties: ’Het leeft steeds meer’

    BERGEN OP ZOOM/BREDA - De kans is groot dat zorgpersoneel van Bravis ziekenhuis en Amphia in Breda meedoet met de aangekondigde landelijke ziekenhuisactie op 20 november. Arjan van de Broek van het actiecomité in Amphia zegt dat de actiebereidheid alleen maar groeit omdat er geen beweging zit in het, volgens hem, zeer povere cao-aanbod van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen. Ook Wessel van Meer, trekker van de acties in Bravis, gaat ervan uit dat het Roosendaals/Bergse ziekenhuis weer aanhaakt.

In samenwerking met indebuurt Breda