Technici staat normaal nooit in de spotlights, maar zondag 20 februari laten Chasse en Mezz zien hoe belangrijk zij zijn voor de theater- en muziekwereld.
Volledig scherm
Technici staat normaal nooit in de spotlights, maar zondag 20 februari laten Chasse en Mezz zien hoe belangrijk zij zijn voor de theater- en muziekwereld. © Lotte Brouwers

Technisch talent krijgt kijkje achter de schermen bij Chassé en Mezz

BREDA - Technici in theaters en poppodia staan nagenoeg altijd achter de schermen of in een donkere zaal. Om een goede show neer te zetten zijn ze onmisbaar. Om te laten zien wat technici doen, geven MEZZ en Chassé Theater zondag een kijkje achter de schermen bij Life On Stage.

  1. Verdachte van ongeluk waarbij gezin omkwam filmde dat hij veel te hard reed: ‘Hij bleef accelereren’
    Video

    Verdachte van ongeluk waarbij gezin omkwam filmde dat hij veel te hard reed: ‘Hij bleef accelere­ren’

    ZEVENBERGSCHEN HOEK/SPRANG-CAPELLE - De 33-jarige man uit Zevenbergschen Hoek, die ervan wordt verdacht dat hij vrijdagavond 10 maart een dodelijk ongeval veroorzaakte op de A59 bij Sprang-Capelle, reed volgens het Openbaar Ministerie 250 kilometer per uur op de snelweg. Hij filmde zijn hoge snelheid met zijn mobiele telefoon, luidt de aanklacht. Dat deed hij overigens al veel vaker. In 23 verschillende filmpjes zijn volgens de officier dertien ernstige verkeersovertredingen te zien.
    Breda