Juul Hoekstra (l) en Merel van Gijzel-Mens zijn de gezichten achter City Webshop Breda. Ze runnen de webshop voor tachtig kleine, lokale winkeliers en regelen de bezorging van alle producten.
Volledig scherm
PREMIUM
Juul Hoekstra (l) en Merel van Gijzel-Mens zijn de gezichten achter City Webshop Breda. Ze runnen de webshop voor tachtig kleine, lokale winkeliers en regelen de bezorging van alle producten. © Pix4Profs-Ron Magielse

Tachtig lokale winkels, één webshop: ‘Fijn voor kleine winkeliers en voor hun klanten’

Lokale biertjes, chocolade, kinderkleding, speelgoed, kaarsen; het assortiment van City Webshop Breda is bijna net zo breed als dat van een warenhuis. Grote verschil is dat er niet één ondernemer uit de stad mee bediend wordt, maar wel tachtig! ,,Voor kleine winkeliers zijn wij een uitkomst.”  

  1. ‘Wat definieert die NAC, die cult, die saamhorigheid, die emotie, die liefde of zelfs die religie nou eigenlijk?’
    PREMIUM
    Column

    ‘Wat definieert die NAC, die cult, die saamhorig­heid, die emotie, die liefde of zelfs die religie nou eigenlijk?’

    ‘Waar staat NAC Breda voor?’ Van harte. Het Open Nederlandse Kampioenschap ‘Eigen straatje schoonvegen’, is met ruime afstand gewonnen door Dhr. M. Steijn uit ‘s-Gravenhage. Laten we het daarbij houden. Ieder woord dat wordt verspild aan het tenenkrommende interview in Voetbal International is er één te veel. Gaan we hier niet doen. Klein bier.

In samenwerking met indebuurt Breda