Volledig scherm
© Archief BN DeStem

’t Hart van Breda beste eetcafé van Brabant volgens RTL

BREDA - Volgens RTL4 en Radio 538 is ’t Hart van Breda op de Grote Markt het beste eetcafé van Brabant. Daarmee is ’t Hart in de race voor de titel ‘Beste eetcafé van Nederland'.

Zaterdagmiddag (16.30 uur) is op RTL4 in het programma 'De Beste van Nederland' een video van het personeel te zien. Publiek kan daarna een week lang stemmen op hun favoriet.

In de volgende uitzending wordt de landelijke winnaar bekend gemaakt. Eigenaresse Nanda Koomans van 't Hart van Breda: “Het beste eetcafé van Brabant is al een hele prestatie, de beste van Nederland zou de kroon zijn op ons werk.”

www.debestevannederland.tv

Volledig scherm
© Thinkstock
Stay in Touch Media is TV producent van een aantal succesvolle (branded content) TV formats als Trips & Travel, Da's Goed Geregeld, en Business 010. Hiermee vertegenwoordigen en bereiken wij diverse doelgroepen via kanalen als RTL4, RTL5, RTL7 en RTL Z. Onze media managers denken met ondernemers mee in de positionering van hun product/merk. Bekijk ook onze nieuwste video's over Business010 op ons andere kanaal: https://www.youtube.com/playlist?list=PLnTm1SvAjW4D44Az2wuoAKO_JSo4dWlZ4 Wil je niks missen van StayInTouch media? Volg ons dan ook via: Facebook: https://www.facebook.com/stayintouchmedia/?fref=ts Website: http://www.stayintouchmedia.nl/

In samenwerking met indebuurt Breda