Volledig scherm
Still uit Washed Ashore. Foto: haff.nl

Student St. Joost Breda wint prijs op Holland Animation Film Festival

BREDA - St. Joost-student Jonas Ott heeft zondag een prijs gewonnen in de categorie Europese studentenfilms op het Holland Animation Film Festival.

Zijn afstudeerproject Washed Ashore kreeg de hoogste waardering van de jury. In de animatiefilm van ruim vijf minuten volgen we het verhaal van een drenkeling die aanspoelt bij een grote stad. Vervolgens gaat hij op ontdekkingstocht.

Het Holland Animation Film Festival vindt ieder jaar plaats in Utrecht en is een internationaal festival voor animatiefilm. Het is een ontmoetingsplaats en inspiratiebron voor animatieprofessionals en aankomend talent. Dit jaar werd het festival voor de zestiende keer gehouden.

Washed Ashore (Trailer) from Jonas Ott on Vimeo.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. ‘Als er zo'n kwetsbaar kindje in je armen wordt geduwd, kun je niet weigeren’
    PREMIUM

    ‘Als er zo'n kwetsbaar kindje in je armen wordt geduwd, kun je niet weigeren’

    KLEIN-ZUNDERT/ MALAWI - Nicole van Elteren was 26 jaar, toen haar leven voorgoed kantelde. Daar stond ze. In Malawi. De kleine Maria, vier maanden oud, in haar armen. ,,De oma van Maria keek me aan, vroeg toen of ik het kindje wilde adopteren. Ik aarzelde. Had eigenlijk plannen terug te gaan naar Nederland. Maar ik was gehecht geraakt aan Maria. Wilde er voor haar zijn. Ik vond het eng, maar heb het toch gedaan.”

In samenwerking met indebuurt Breda