Een 'oma-kastje' dat Hoffmann Bedrijfsrecherche in zet om dieven in verzorgingshuizen te betrappen. Rechts boven de knop in de lade is een klein gaatje zichtbaar waarachter de camera gemonteerd is.
Volledig scherm
Een 'oma-kastje' dat Hoffmann Bedrijfsrecherche in zet om dieven in verzorgingshuizen te betrappen. Rechts boven de knop in de lade is een klein gaatje zichtbaar waarachter de camera gemonteerd is. © Hoffmann Bedrijfsrecherche

Stelen van kwetsbare mensen: 'Ik kan er zó boos om worden'

BREDA/ROOSENDAAL - Kwetsbare ouderen die in hun eigen kamer in het verzorgingshuis bestolen worden. Manager Heleen Kamphuys van De Breedonk, locatie Mastbos, in Breda kan er erg boos over worden. "Emotioneel ook soms. De eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat het meestal eigen personeel is dat het doet."

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Breda