Volledig scherm
Een 30-jarige Bredanaar is in de nacht van zondag op maandag opgepakt op verdenking van het neersteken van drie tieners in het Westerpark in Breda. © videostill

Steekslachtoffer (16) incident Westerpark maakt het goed en gaat weer naar school

videoBREDA - Het 16-jarige slachtoffer van de steekpartij in het Westerpark is ontslagen uit het ziekenhuis en mag weer naar school. Wel volgt hij nog een traject bij Slachtofferhulp. Dit heeft de broer van de jongen bekendgemaakt. 

De middelbare scholier werd 15 september samen met nog twee tieners neergestoken na een woordenwisseling. De politie heeft inmiddels een 30-jarige verdachte aangehouden. Deze blijft vastzitten zolang het onderzoek loopt.

Ooggetuigen beschrijven de steekpartij:

  1. Ziekenhuispersoneel Bravis en Amphia beraadt zich op nieuwe acties: ’Het leeft steeds meer’
    PREMIUM

    Ziekenhuis­per­so­neel Bravis en Amphia beraadt zich op nieuwe acties: ’Het leeft steeds meer’

    BERGEN OP ZOOM/BREDA - De kans is groot dat zorgpersoneel van Bravis ziekenhuis en Amphia in Breda meedoet met de aangekondigde landelijke ziekenhuisactie op 20 november. Arjan van de Broek van het actiecomité in Amphia zegt dat de actiebereidheid alleen maar groeit omdat er geen beweging zit in het, volgens hem, zeer povere cao-aanbod van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen. Ook Wessel van Meer, trekker van de acties in Bravis, gaat ervan uit dat het Roosendaals/Bergse ziekenhuis weer aanhaakt.

In samenwerking met indebuurt Breda