Een 30-jarige Bredanaar is in de nacht van zondag op maandag opgepakt op verdenking van het neersteken van drie kinderen in het Westerpark in Breda. Bij de steekpartij raakte een jongen zwaargewond doordat hij meerdere keren in zijn rug werd gestoken. Een andere jongen werd in zijn nek gestoken en een meisje in haar been.
Volledig scherm
Een 30-jarige Bredanaar is in de nacht van zondag op maandag opgepakt op verdenking van het neersteken van drie kinderen in het Westerpark in Breda. Bij de steekpartij raakte een jongen zwaargewond doordat hij meerdere keren in zijn rug werd gestoken. Een andere jongen werd in zijn nek gestoken en een meisje in haar been. © videostill

Steekpartij Westerpark Breda: man verdacht van pogingen tot doodslag

BREDA - De  30-jarige man die is opgepakt voor de steekpartij van zondagavond in een park in Breda, wordt verdacht van twee pogingen tot doodslag en een poging tot zware mishandeling.

Dat meldt een woordvoerder van het Openbaar Ministerie. De inwoner van Breda is donderdag voorgeleid aan de rechter-commissaris. 

Nog twee weken cel

Hij moet nog zeker twee weken in de cel blijven. De OM-woordvoerder zegt geen nadere mededelingen te kunnen doen. ,,Het onderzoekt loopt.”

De steekpartij was zondagavond in het Westerpark. Twee jongens en een meisje raakten gewond. De verdachte werd in de nacht van zondag op maandag aangehouden.

Bekijk hieronder een reactie van een van de ooggetuigen.

In samenwerking met indebuurt Breda