Zelfstandig kok Peter Kesseler besloot jaren geleden al om als zzp’er in de horeca zijn geld te verdienen. Hij heeft gemengde gevoelens over de trend die nu gaande is.
Volledig scherm
PREMIUM
Zelfstandig kok Peter Kesseler besloot jaren geleden al om als zzp’er in de horeca zijn geld te verdienen. Hij heeft gemengde gevoelens over de trend die nu gaande is. © Pix4Profs/René Schotanus

Steeds meer horecapersoneel neemt ontslag; ‘Als zelfstandige kun je veel meer verdienen’

BREDA - Medewerkers in de horeca nemen massaal ontslag bij hun werkgever om zich vervolgens als zzp’er te laten inhuren. Dat betaalt niet alleen beter, ze kunnen ook beter onderhandelen over hun werktijden.

  1. Promoveren en nu weer op promotiekoers? Wernhout verbaast vriend en vijand in derde klasse
    PREMIUM
    Derde klasse A

    Promoveren en nu weer op promotie­koers? Wernhout verbaast vriend en vijand in derde klasse

    De meeste clubs in 4B waren er vorig seizoen enkele wedstrijden voor het einde van overtuigd dat Wernhout kampioen ging worden. Maar trainer Joost Anthonissen wilde hier niets van weten. Hij haalde alle druk weg bij zijn spelers. In de derde klasse presteert Wernhout opnieuw uitstekend en staat vlak voor de winterstop op de tweede plaats achter Groen Wit, de winnaar van de eerste periode.

In samenwerking met indebuurt Breda