Sportsbar gaat Old Dutch heten

BREDA - De sportsbar die in het pand komt van de voormalige Boulevard in Breda krijgt de naam Old Dutch. Eigenaar Dirk van de Voort verwacht de zaak, waar ook een restaurant in wordt gevestigd, in april  te openen. Van der Voort heeft ook restaurant De Markt aan de Veemarktstraat.

Old Dutch omvat drie ruimtes met twee ingangen. Aan de Sint-Janstraat worden het voormalige Boulevard-café en de danszaal op bovenverdieping omgevormd tot een sportsbar. Beneden komt een café met grote schermen. Boven kunnen onder andere groepen terecht in een eigen box, maar er kan ook een klein hapje gegeten worden. Ook kunnen daar evenementen worden gehouden. 

Vanuit de bovenverdieping kan worden doorgestoken naar het restaurant, dat doorloopt tot aan de Veemarktstraat en ook een aparte ingang aan de Grote Markt heeft.  

In het restaurantdeel heeft - tot vlak voor kerst - een kleine twee jaar tapasrestaurant FEBO gezeten.  Dat had daar een tijdelijk onderkomen gevonden nadat het eigenlijke FEBO-pand aan de Molenstraat was uitgebrand in 2014.  FEBO is nu op zoek naar een nieuwe onderkomen in Breda. 

In samenwerking met indebuurt Breda