De overvallers op juwelier Pertijs waren niet langer dan twee minuten binnen in de winkel en gaven daarmee de politie het nakijken. Maar met het terugvinden van twee van de vele buitgemaakte kostbare horloges is er nu toch een spoor.
Volledig scherm
De overvallers op juwelier Pertijs waren niet langer dan twee minuten binnen in de winkel en gaven daarmee de politie het nakijken. Maar met het terugvinden van twee van de vele buitgemaakte kostbare horloges is er nu toch een spoor. © Perry Roovers MaRicMedia

Spoor in zaak overval juwelier Pertijs: kostbare horloges teruggevonden bij inval in Duitsland

BREDA - Twee horloges die werden buitgemaakt bij de spectaculaire overval op juwelier House of Pertijs in Breda begin maart, zijn teruggevonden. Ze werden deze week in beslag genomen bij een inval bij een handelaar in Duitsland. 

 1. ‘Totale rollercoaster’ in Oosterhout: thuisploeg verslaat Zundert na strafschoppen
  PREMIUM
  Nacompetitie tweede/derde klasse

  ‘Totale rollercoas­ter’ in Oosterhout: thuisploeg verslaat Zundert na strafschop­pen

  Na een zenuwslopende verlenging en strafschoppenserie heeft Oosterhout zich ten koste van Zundert geplaatst voor de tweede ronde van de nacompetitie. Een gespannen en soms saaie wedstrijd brandde na 80 minuten helemaal los. Daarna leek de thuisploeg twee keer knock-out, maar Oosterhout krabbelde telkens overeind. De eerste stap is gezet in de strijd om lijfsbehoud.
  Zundert, Oosterhout