Volledig scherm
PREMIUM
De Bocht zit tegen de grens aan. Belgen weten de zaak goed te vinden. © Foto: Ramon Mangold

Spaans supervlees in De Bocht

EetrecensieSoms kan een mens gelukkig worden van wat frietjes, een salade en 'een goei stukske vlees'. Dat hebben ze goed begrepen bij De Bocht in Wernhout. Het vlees (mét vetrandjes) is er botermals.

Je durft er bijna niet meer voor uit te komen. Maar ik kom gewoon uit de kast, de vleeskast welteverstaan. Ik ben nou eenmaal dol op een 'een goei stukske vlees', zoals een bekende keurslager uit Zundert het vroeger op tv zei. Hoeft van mij niet eens in Croma gebakken te worden. Rauw als steak tartare of gegrild boven houtskool: laat maar komen.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Lichtsloepenparade Breda: weer en sfeer optimaal

    Lichtsloe­pen­pa­ra­de Breda: weer en sfeer optimaal

    BREDA -Een bonte stoet vrolijk verlichte bootjes en boten trok zaterdagavond door de Bredase singels naar de Nieuwe Haven. Het is inmiddels een traditie op de derde zaterdag in september: de Lichtsloepenparade. De tientallen sloepen werden vanaf de kant bekeken en toegejuicht door honderden belangstellenden. Op de oevers van de singels en met name op de bruggen hadden de bemanningen een groot publiek. Het verzamelen in de Nieuwe Haven was een feestje voor zowel de mensen op het water en op de kant. Het weer werkte mee als bijna nooit tevoren en de sfeer onder de mensen deed de rest.

In samenwerking met indebuurt Breda