Volledig scherm
PREMIUM
De Bocht zit tegen de grens aan. Belgen weten de zaak goed te vinden. © Foto: Ramon Mangold

Spaans supervlees in De Bocht

EetrecensieSoms kan een mens gelukkig worden van wat frietjes, een salade en 'een goei stukske vlees'. Dat hebben ze goed begrepen bij De Bocht in Wernhout. Het vlees (mét vetrandjes) is er botermals.

Je durft er bijna niet meer voor uit te komen. Maar ik kom gewoon uit de kast, de vleeskast welteverstaan. Ik ben nou eenmaal dol op een 'een goei stukske vlees', zoals een bekende keurslager uit Zundert het vroeger op tv zei. Hoeft van mij niet eens in Croma gebakken te worden. Rauw als steak tartare of gegrild boven houtskool: laat maar komen.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineerden
    PREMIUM

    Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineer­den

    OOSTERHOUT/ZUNDERT/NOORDHOEK/KLUNDERT - Bruidsreportages altijd van hetzelfde laken een pak? In elk geval niet bij de vier West-Brabantse fotografen die genomineerd zijn voor de Bruidsfoto Award 2019. Dat zijn Arjan van der Plaat (The Wedding Story) uit Noordhoek, Malou Evers uit Zundert, Moniek van Gils uit Klundert en Eva Schweizer (Vintage Fotografie) uit Oosterhout. Bij elke trouwpartij proberen zij dat ene speciale moment te vangen. Aan de hand van zes trefwoorden vertellen zij hoe zij hun werk beleven.

In samenwerking met indebuurt Breda