Volledig scherm
Sfeerbeeld van Trailerfest 2019. © Pix4Profs/ Ramon Mangold

‘Slechtste’ festival uit Breda wint prijs voor beste concept

BREDA - De Bredase happening Trailerfest, volgens de organisatie het ‘slechtste festival van Nederland’, heeft de prestigieuze Award van de Nederlandse Muziek Industrie (NMI) gewonnen voor het béste festivalconcept. 

De prijs is donderdagavond uitgereikt in Groningen. Mede-organisator Tijn Kapteijns eindigde in de categorie ‘meest ondernemende muziekgeest’ op de tweede plaats. Kapteijns, bij de prijsuitreiking: “Mooi dat het kutste concept de prijs voor het beste concept wint. Een bewijs dat niemand het heeft begrepen.”

Blij verrast

Op Facebook reageerde de blij verraste Kapteijns als volgt: “Via deze weg iedereen kneiter bedankt voor het stemmen. Wat een mooi avontuur. Daarnaast nog een prachtige tweede plek als ‘Meest ondernemende muziekgeest’. Achter Chris Garrit ,de nachtburgermeester van Groningen. Dat is helemaal geen schande in Groningen...”

Trailerfest wordt dit jaar gehouden op 8 augustus op het terrein van Breepark.

  1. Warmtenet in Breda breidt uit en gaat Tramsingel onderdoor: ‘Behoorlijke ingreep’
    PREMIUM

    Warmtenet in Breda breidt uit en gaat Tramsingel onderdoor: ‘Behoorlij­ke ingreep’

    BREDA - Voor wie zich afvraagt waar die enorme zwarte buizen voor nodig zijn op de Lunetstraat: het warmtenet van Breda breidt uit. Zitten er nu zo’n 20.000 woningen op wat in de volksmond wel stadsverwarming heet, daar komen binnen nu en pakweg vijf tot tien jaar 5.000 huizen en ook bedrijven bij. Er wordt vijf kilometer aan extra hoofdleiding gelegd, om de ‘warmtering’ te sluiten.

In samenwerking met indebuurt Breda