Volledig scherm
Auto tegen boom in Bavel © Perry Roovers/MaRicMedia

Slachtoffers aanrijding Bavel wilden jongen (16) overvallen, bijrijder kwam dreigend op jongen af

BAVEL - De personen die dinsdagavond tegen een boom zijn geknald op de Tervoortseweg in Bavel hebben eerder die avond een jongen proberen te overvallen. Dat meldt de politie.

Dinsdagavond was al bekend dat politie naar het ziekenhuis was gegaan, waar de slachtoffers van het auto-ongeluk op dat moment behandeld werden. Tijdens het onderzoek bleek namelijk dat de twee slachtoffers, een 19-jarige man uit Waalwijk en een 16-jarige jongen uit Bavel als verdachten konden worden opgemerkt van een straatroofpoging eerder die avond. Na behandeling in het ziekenhuis zijn de twee aangehouden en naar het cellencomplex gebracht.

Afgesneden

Een 16-jarige jongen uit Bavel deed namelijk die avond aangifte. Hij vertelde dat hij over de Dorstseweg fietste met zijn mobiele telefoon in zijn handen toen hij werd afgesneden door een auto. Hij reed richting Dorst toen het gebeurde. De bijrijder stapte uit de auto en kwam dreigend op de jongen af, mogelijk had hij een mes in zijn handen.

Het slachtoffer schrok hier van en vluchtte een tuin in. Daarna hoorde hij de auto met veel lawaai wegrijden. 

Even daarna is die auto dus tegen een boom beland. Kennelijk is de bestuurder de macht over het stuur verloren en op de kruising uit de bocht gevlogen. De auto is in beslag genomen en in de omgeving zijn goederen veilig gesteld die mogelijk uit de auto zijn gegooid. 

Volledig scherm
Auto tegen boom in Bavel © Perry Roovers/MaRicMedia
Volledig scherm
Auto tegen boom in Bavel © Perry Roovers/MaRicMedia
BN DeStem nieuwsapp, download nu! Klik hier voor iOS of hier voor Android!

In samenwerking met indebuurt Breda