Volledig scherm
Hulpdiensten aan de Tolbrugstraat in Breda, waar in de nacht van vrijdag op zaterdag iemand werd neergestoken. © MaRicMedia / Perry Roovers

Slachtoffer (28) van steekpartij Breda overlijdt aan zijn verwondingen

BREDA - Het 28-jarige slachtoffer van de steekpartij zaterdagochtend op de Haven in Breda is overleden aan zijn verwondingen in het ziekenhuis. Dat meldt de politie. 

De man uit Breda werd rond 04:30 uur neergestoken en raakte daarbij zwaargewond. Hij werd met meerdere steekwonden naar het ziekenhuis gebracht. Daar overleed hij zaterdagmiddag.

Verdachte opgepakt

Er is één verdachte opgepakt, een 31-jarige man. Hij werd vrijwel direct na het incident aangehouden. Wat er precies is gebeurd, is nog niet bekend. Agenten hebben urenlang onderzoek gedaan. Een deel van de Haven en Tolbrugstraat werd daarvoor afgesloten. Later op de ochtend werden de wegen weer vrijgegeven, maar ging het onderzoek door.

Een duiker vond rond een uur of elf een voorwerp in het water. Het zou om het steekwapen kunnen gaan, maar de politie wil er niets over kwijt. Het voorwerp is in een bakje meegenomen door de politie. 

Volledig scherm
Het onderzoek aan de Haven ging zaterdagochtend door. © MaRicMedia / Perry Roovers
  1. De Superhoppa-religie van Gé Smit: van een stage bij Sauna Diana tot een eigen tattoo
    PREMIUM
    video

    De Superhoppa-religie van Gé Smit: van een stage bij Sauna Diana tot een eigen tattoo

    Hij liep een dagje mee in een seksclub, deed straatinterviews voor een website, maakte een hiphop-nummer en ontwierp zijn eigen tattoo. Gé Smit (67) uit Breda heeft nadat hij een jaar geleden de pensioengerechtigde leeftijd bereikte niet bepaald stilgezeten. Meer dan twintig mini-stages deed hij voor zijn ‘Superhoppa’-project, waarmee hij via lezingen en workshops zijn ervaringen deelt om zo anderen te inspireren.

In samenwerking met indebuurt Breda