Sfeerbeheerders van SfeerBeheer Groep actief in het uitgaanscentrum van Breda.
Volledig scherm
PREMIUM
Sfeerbeheerders van SfeerBeheer Groep actief in het uitgaanscentrum van Breda. © Pix4Profs / Edwin Wiekens

Sfeerbeheer in Breda blijft waken over leeg en stil uitgaansgebied

BREDA - Ondanks de sluiting van de horeca tot 6 april vanwege de coronacrisis blijven de sfeerbeheerders in de Bredase binnenstad aan het werk. Ze houden op de vrijdag en zaterdag tot ver in de nacht (05.00 uur) een oogje in het zeil. De horeca is blij met de inzet van de ‘gastheren’.

Waar de stad in het weekeinde normaal gesproken bruist van het uitgaansvertier kun je nu een speld horen vallen. Johan de Vos van de afdeling Breda van Koninklijke Horeca Nederland weet te melden dat de SfeerBeheer Groep toch door gaat met de inzet in de binnenstad. ,,Sfeerbeheer doet een stap naar voren om de getroffen horeca ook in deze lastige tijden te ondersteunen. Dit geheel op vrijwillige basis.”

 1. Politie vindt 55.000 euro en kilo's harddrugs bij arrestatie in Breda

  Politie vindt 55.000 euro en kilo's harddrugs bij arrestatie in Breda

  BREDA - De flinke politie-actie vrijdagavond in Breda heeft 55.000 euro en kilo's aan harddrugs opgeleverd. De politie had daarbij waarschuwingsschoten gelost. Een arrestatieteam viel een woning aan de Middellaan in Breda binnen en eerder werd een auto op de A58 tot stilstand gebracht. In een verborgen ruimte van de auto vond de politie een tas met geld, ongeveer 15.000 euro, en een tas met ongeveer vijf kilo MDMA. In de woning werd nog veel meer gevonden. In totaal zijn drie mannen aangehouden.
 2. Families mogen eindelijk weer op bezoek over de grens: ‘Het voelde bizar ze niet te mogen zien’
  PREMIUM

  Families mogen eindelijk weer op bezoek over de grens: ‘Het voelde bizar ze niet te mogen zien’

  OUDENBOSCH/ACHTMAAL - Na elkaar weken, soms maanden, niet gezien te hebben, kwam vrijdagavond eindelijk het verlossende woord voor families die deels in België en deels in Nederland wonen. Pieter de Crem, Belgische Minister van Binnenlandse Zaken deelde het heugelijke nieuws dat familiebezoek over de grens vanaf zaterdag weer mag. ,,Iedereen is in de wolken", vertelt Hielke van Klinken-Maagdenburg.

In samenwerking met indebuurt Breda