Volledig scherm
Shirt van Blade babe Marlou van Rhijn

Serious Request: Kopstukken veiling te zien in ‘De-niet-in-de-winkel-te-koop-winkel

BREDA - Ook benieuwd naar de geur van Daphne Schippers rappe voeten? Altijd al een Heel-Holland-Bakt-pakket willen kopen? Wilt u met carnaval de door Bjorn van den Berg ontworpen tiara dragen die Gwen Stefani droeg in de videoclip van haar hit Misery? Of het shirtje dat Epke Zonderland aanhad tijdens de Olympische Spelen in Rio?

Het wordt deze week allemaal geveild ten bate van Serious Request. En het mooie is dat tal van in het oog springende artikelen tentoongesteld zijn in het winkelpand aan Halstraat 17.

Veel gesigneerde sportattributen, zoals het ‘gouden’ olympische shirt van ‘Blade Babe’ Marlou van Rhijn en het wielertricot van onze eigen Stef Clement. Ook uit de showbizz zijn diverse parafernalia geschonken voor de veiling. Gouden platen en niet te vergeten het spannende negligé van Soof (Lies Visschedijk) uit de film ‘Soof’!

Veilingmeester Sander Hoogendoorn pronkt midden in de drukke winkel met een skateboard. “Van Europees kampioene Candy Jacobs”, vertelt de radio-dj. “Het mooie is dat het er hier iedere keer weer anders uitziet. Sommige spullen worden geveild en andere worden weer aangeboden.”

Op de website van Serious Request kunt u meebieden op nog veel meer dingen, zoals ook een dagje meelopen met een verslaggever van BN DeStem!

Volledig scherm
Het spannende negligé van Soof
Volledig scherm
Schoenen van Daphne Schippers
Volledig scherm
Shirtje van Epke Zonderland
Volledig scherm
Door Bjorn van den Berg ontworpen tiara dragen die Gwen Stefani droeg in de videoclip van Misery
Volledig scherm
Heel Holland Bakt

In samenwerking met indebuurt Breda