Volledig scherm
© Jacques Hendriks

Serious Request: dj's arriveren in Breda en krijgen laatste avondmaal

BREDA - De dj's Domien Verschuuren en Frank van der Lende zijn gearriveerd in Breda. Het tweetal krijgt vanmiddag een laatste avondmaal voorgeschoteld in de Mezz. Ook op de Grote Markt in Breda neemt de drukte toe.

Tijdens de lunch is het een gekkenhuis. Verschillende media willen de dj's spreken.

Glazen Huis-dj Frank van der Lende mag dan uit Noord-Holland komen, hij kent Breda wel. "Het is hier altijd feest, daar zullen we zeker op anticiperen."
De boomlange dj geniet in clubhuis de Mezz met collega Domien Verschuuren van zijn laatste middagmaal, luxe tosti's en verantwoorde fruitsapjes. "Weet je wat ik hoop? Dat Hardwell die vanavond het Glazen Huis sluit, zijn set begint met 'Onderweg' van de Bredase band Abel. Vooral vanwege de openingszin: 'ik doe de deur dicht'. Zou mooi zijn, toch?"

De ouders van Dj Frank van der Lende, Danny van der Lende en Anita Meijer, kijken trots toe vanaf de bar in MEZZ Breda. De dj's spreken met de pers over de komende week, terwijl ze lunchen: een sapje en een boterham met kaas. Trotse moeder: "Ik werk als lerares op een basisschool. Daar zijn we ook geld aan het inzamelen voor Serious Request."

Verslaggeefster Cobine van der Louw is ter plaatse. Volg de ontwikkelingen via Twitter.

Tweets by CobinevdLouw

Volledig scherm
© Cobine van der Louw
Volledig scherm
© Cobine van der Louw
Volledig scherm
© Cobine van der Louw

In samenwerking met indebuurt Breda