Scooterrijder raakt gewond bij botsing met auto in Breda.
Volledig scherm
Scooterrijder raakt gewond bij botsing met auto in Breda. © MaRicMedia

Scooterrijder valt over stoeprandje en komt met voorband vast te zitten onder geparkeerde auto

BREDA - Een scooterrijder is donderdagmiddag na een valpartij met zijn voorwiel onder het wiel van een geparkeerde auto blijven steken. Dat gebeurde op de Prins Hendrikstraat in Breda. De bestuurder van de scooter raakte gewond. 

Hij is in een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Agenten moesten de vastzittende scooter onder de auto lostrekken. De politie doet onderzoek naar hoe het ongeval kon gebeuren. 

Scooterrijder raakt gewond bij botsing met auto in Breda.
Volledig scherm
Scooterrijder raakt gewond bij botsing met auto in Breda. © MaRicMedia
  1. Pool met mes staat toevallig tegenover beveiligster in opleiding bij tankstation (31) Breda: ‘Ik nam hem niet serieus’
    PREMIUM

    Pool met mes staat toevallig tegenover beveilig­ster in opleiding bij tankstati­on (31) Breda: ‘Ik nam hem niet serieus’

    BREDA - ,,This is a robbery!” De Pool die in het Engels naar de tankstationmedewerkster (31) riep al het geld uit de kassa te geven, werd niet heel erg serieus genomen dinsdagmiddag. ,,Ondanks dat hij met een groot mes zwaaide, verkocht ik hem gewoon ‘nee’”, vertelt de medewerkster die tijdens de overval alleen in het tankstation De Haan aan de Kruisweide in Breda stond.

In samenwerking met indebuurt Breda