Volledig scherm
Het bestuur van de Stichting Band Battle Breda, met v.l.n.r. Stijn Valkenburg, Willem-Pieter van Vlokhoven, Songa Jansen, Tijn Hendrikx en Floris van Jeveren. © Stichting Band Battle Breda

Scholieren Band Battle zoekt bands voor tweede editie

BREDA - De Scholieren Band Battle Breda maakt zich op voor de tweede editie in de Mezz. Daarvoor is de gelijknamige stichting op zoek naar nieuwe bands die willen deelnemen.

Voorwaarden zijn dat de leden in de omgeving van Breda naar school gaan en een gemiddelde leeftijd hebben van maximaal 18 jaar.

Vorig jaar werd de Band Battle voor het eerst gehouden. Vier Bredase scholieren hebben het op poten gezet. Inmiddels bestaat het bestuur uit Stijn Valkenburg, Willem-Pieter van Vlokhoven, Songa Jansen, Tijn Hendrikx en Floris van Jeveren.

De editie van 2016 kende twee voorrondes en een finaleshow. De band REBADGED won de strijd, mocht opnames maken in een studio, en had optredens op onder meer Breda Barst.

De voorrondes zijn dit jaar gepland voor eind maart, de finaleshow eind april. Bands kunnen zich tot 12 februari aanmelden via de organisatie. Meer informatie: 

www.stichtingbandbattle.nl

In samenwerking met indebuurt Breda