Volledig scherm
Dungelmann aan de Pensmarkt © Google Maps

Schoenketen Dungelmann, met vestiging in Breda, failliet

BREDA - Dungelmann Schoenen B.V. is failliet verklaard, zo blijkt uit stukken van de rechtbank. De vijftien vestigingen van de schoenketen, waaronder een grote aan de Pensmarkt in Den Bosch en een in Breda, blijven voorlopig open.

 Wel is de website ‘wegens onderhoudswerkzaamheden’ uit de lucht. ‘We verwachten op korte termijn weer online te zijn’, zo staat te lezen. De keten van schoenwinkels werd afgelopen week failliet verklaard. Het is nog niet duidelijk wat er gebeurt met de meer dan honderd medewerkers en of een doorstart tot de mogelijkheden behoort. De curator is Rob van Seumeren.

Het hoofdkantoor van het bedrijf zit pas sinds december 2018 in Den Bosch, na een verhuizing vanuit Delfgauw. Het kantoor met klantservice zit gevestigd boven de winkel aan de Pensmarkt, wat de flagshipstore van het bedrijf moest worden. Daarmee hoopte het bedrijf een nieuwe start te maken na een moeilijk jaar. Verder heeft de winkel vestigingen in onder meer Uden, Eindhoven, Amsterdam en Utrecht. 

  1. Supportersbus FC Den Bosch gestopt onderweg naar NAC na tip over 'flink coke snuiven’, fans woedend op politie
    PREMIUM

    Supporters­bus FC Den Bosch gestopt onderweg naar NAC na tip over 'flink coke snuiven’, fans woedend op politie

    DEN BOSCH/BREDA - ‘Een kansloze actie van de politie’ noemt de supportersclub van FC Den Bosch de fouillering van tientallen supporters vrijdagavond in het cellencomplex in Breda. Na een tip had de politie sterke vermoedens dat de harde kern van plan was ‘flink drugs te gaan gebruiken’ tijdens de wedstrijd. Een volle supportersbus op weg naar NAC Breda werd naar het politiebureau geleid, maar daar bleek dat niemand iets op zak had.

In samenwerking met indebuurt Breda