Volledig scherm
PREMIUM
Samantha Steenwijk © rv - Entertainment NL

Samantha Steenwijk opent 'gouden editie' Bruisend Ginneken

BREDA - Zangeres Samantha Steenwijk zorgt woensdag avond om 19.00 uur voor een extra feestelijke opening van Bruisend Ginneken. Het festival, dat duurt tot en met zondag, viert dit jaar dan ook zijn vijftigste editie.

Het gouden randje om het evenement is reden voor de organisatie om een nieuw element toe te voegen aan het programma: de familiedag op zondag. “Dat is een dag vol vermaak voor jong en oud”, legt secretaris Joop van Bel uit. “Er is onder meer het Nico Takx straattheater, en clown Doedel plus kindertheater Arto Laros treden op. Het is mooi om uitgerekend in ons jubileumjaar een eerste stap te zetten om van de zondag nóg meer een echte familiedag te maken. De komende jaren willen we dat verder uitbouwen.”

  1. Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineerden
    PREMIUM

    Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineer­den

    OOSTERHOUT/ZUNDERT/NOORDHOEK/KLUNDERT - Bruidsreportages altijd van hetzelfde laken een pak? In elk geval niet bij de vier West-Brabantse fotografen die genomineerd zijn voor de Bruidsfoto Award 2019. Dat zijn Arjan van der Plaat (The Wedding Story) uit Noordhoek, Malou Evers uit Zundert, Moniek van Gils uit Klundert en Eva Schweizer (Vintage Fotografie) uit Oosterhout. Bij elke trouwpartij proberen zij dat ene speciale moment te vangen. Aan de hand van zes trefwoorden vertellen zij hoe zij hun werk beleven.

In samenwerking met indebuurt Breda