De kern van hun vak bleef hetzelfde: op zoek gaan naar de juiste manier om contact te maken met leerlingen, om vervolgens iets waardevols door te kunnen geven. Vlnr Maaike Krens, André Lievens, Kees Lauwen, Corinne Schulten en Ans Nijman.
Volledig scherm
PREMIUM
De kern van hun vak bleef hetzelfde: op zoek gaan naar de juiste manier om contact te maken met leerlingen, om vervolgens iets waardevols door te kunnen geven. Vlnr Maaike Krens, André Lievens, Kees Lauwen, Corinne Schulten en Ans Nijman. © Pix4Profs/Joyce van Belkom

Ruim 180 jaar onderwijservaring verlaat de KSE: ‘Lesgeven is een soort toneelspelen’

ETTEN-LEUR - Samen hebben ze meer dan 180 jaar aan onderwijservaring: de vijf docenten die vandaag afscheid nemen van de KSE. Sommige dingen bleven al die tijd hetzelfde. Andere dingen veranderden juist sterk. ,,Die telefoons in de klas...Daar heb ik grijze haren van gekregen.”

  1. Sydney van Hooijdonk vanavond tegenover vader Pierre: ‘Ik denk wel dat hij hoopt dat ik ga scoren’
    NAC - Heerenveen

    Sydney van Hooijdonk vanavond tegenover vader Pierre: ‘Ik denk wel dat hij hoopt dat ik ga scoren’

    Sydney van Hooijdonk voetbalt vanavond in het toernooi om de TOTO KNVB Beker met SC Heerenveen tegen NAC, de club waar hij in de jeugdopleiding speelde en drie jaar deel uitmaakte van de hoofdselectie. In Breda treft hij zijn vader, voormalig international Pierre van Hooijdonk, die momenteel als lid van de raad van commissarissen het technisch beleid bewaakt bij de eerstedivisionist.

In samenwerking met indebuurt Breda