Impressie van de nieuwbouw die moet verrijzen op de hoek Keermanslaan en de Allerheiligenweg in het Ginneken in Breda. De verkeerslichten op de kruising worden vervangen door een rotonde.
Volledig scherm
Impressie van de nieuwbouw die moet verrijzen op de hoek Keermanslaan en de Allerheiligenweg in het Ginneken in Breda. De verkeerslichten op de kruising worden vervangen door een rotonde. © BB architecten

Rotonde bij kruising Allerheiligenweg en Keermanslaan

BREDA - Er komt een rotonde op de kruising van de Allerheiligenweg en de Keermanslaan. Uit de buurt kwamen klachten over toenemende verkeersdruk, snelheidsovertredingen en sluipverkeer.

 1. Avondklok? In West-Brabant klinkt begrip, maar er zijn ook zorgen
  PREMIUM

  Avondklok? In West-Bra­bant klinkt begrip, maar er zijn ook zorgen

  BREDA - Het kabinet wil een avondklok instellen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Tussen 20.30 en 04.30 uur mag er dan niemand meer naar buiten. Op de maatregel worden wel een paar uitzonderingen gemaakt, onder meer voor mantelzorgers. Mensen mogen ook in het geval van een calamiteit of voor ‘dringende hulp aan mens en die’ nog wel naar buiten, aldus premier Mark Rutte woensdag tijdens een persconferentie.

In samenwerking met indebuurt Breda

 1. Alle nieuwe maatregelen op een rijtje
  Play

  Alle nieuwe maatrege­len op een rijtje

 2. Maatregelen na geweldsincident in Klokgebouw Eindhoven: 'Hoop dat dit niet nog een keer gebeurt'
  Play

  Maatrege­len na geweldsin­ci­dent in Klokgebouw Eindhoven: 'Hoop dat dit niet nog een keer gebeurt'