De Verlengde Prinsenkade waar zaterdagnacht Paul Pluijmert werd doodgestoken en zondag de hele dag onderzoek werd gedaan door de recherche. Naar aanleiding van de fatale steekpartij laait de discussie over meer toezicht op de stapavonden in het Bredase centrum in de weekenden weer op. Juist in een periode dat de politie besloten heeft een stapje terug te doen omdat de inzet van agenten tijdens de stapavonden teveel beslag op het apparaat legt.
Volledig scherm
De Verlengde Prinsenkade waar zaterdagnacht Paul Pluijmert werd doodgestoken en zondag de hele dag onderzoek werd gedaan door de recherche. Naar aanleiding van de fatale steekpartij laait de discussie over meer toezicht op de stapavonden in het Bredase centrum in de weekenden weer op. Juist in een periode dat de politie besloten heeft een stapje terug te doen omdat de inzet van agenten tijdens de stapavonden teveel beslag op het apparaat legt. © Peter Ullenbroeck

Roep om meer toezicht in uitgaansgebied na fatale steekpartij Breda

pollDe discussie om extra maatregelen te nemen om het stappen in Breda veiliger te maken laait op na de fatale steekpartij afgelopen weekend. Burgemeester Paul Depla wil overleg met alle partijen. 

In samenwerking met indebuurt Breda