Volledig scherm
Rick van der Made © Rick van der Made

Rick van der Made presenteer in Breda nieuwe bundel

BREDA - Bij literair café De Groene Fee, in het buurthuis van de Belcrum in Breda, presenteert de Bredase dichter en auteur Rick van der Made (49) vrijdagavond om 20.00 uur zijn nieuwste bundel Het jaar van de arend

Daarmee is Van der Made op bekend terrein. Hij werd geboren in de Belcrum, verhuisde op zijn zesde naar de wijk Heusdenhout, volgde de middelbare school op de Rijksscholengemeenschap, en gaf daar, toen de Rijks inmiddels was omgedoopt tot Graaf Engelbrecht, na zijn studie zelfs nog les. 

Emotie 

Van der Made is in die zin op en top Bredaas. Dat is terug te lezen in zijn werk. Goed leesbare proza en poëzie met begrijpelijke beelden en duidelijk in te voelen emoties. Van der Made beheerst de kunst kleine gebeurtenissen belangrijk te maken, dicht bij de lezer, die bijna het gevoel krijgt erbij te zijn geweest. 

Bij de presentatie van zijn werk vrijdagavond, zijn er optredens van Herman Belgers, Marjan de Ridder, Wouter Heiningen, Kateleine Brouwer en Gert Vanlierberghe.  

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Breda