Volledig scherm
Klanten bij LOFF maken gebruik van het buffet in de zaak © EDWIN WIEKEKENS

Restaurant LOFF sluit de deuren

BREDA - Restaurant LOFF in de Wilhelminastraat in Breda houdt op te bestaan. De zaak, die uitsluitend vegetarische en veganistische gerechten serveert is zondag voor het laatst open. 

LOFF opende in het najaar van 2016 de deuren. In een verklaring op de eigen website zegt eigenaresse Marion Pluimes dat de werkzaamheden in de Wilhelminastraat - die een half jaar open heeft gelegen - het restaurant  de das om hebben gedaan. 

Het zorgde volgens haar voor een halvering van het aantal gasten. Omdat de vaste lasten gewoon doorliepen, heeft de zaak het financieel niet kunnen bolwerken, aldus Pluimes. 

  1. Coach ex-prostituees: ‘Het is keihard. Maar er is een uitweg’
    PREMIUM

    Coach ex-prostitu­ees: ‘Het is keihard. Maar er is een uitweg’

    BREDA - De seksbranche tiert welig. Onzichtbaar en vaak duister in de huiselijke sfeer of hotelkamer. Prostituees hebben vaak moeite om te stoppen. Ze vinden in Joukje Welman van Instituut Maatschappelijk Werk (IMW) in Breda een stevig baken van hulp en zorg. Sinds de oprichting van het regionaal uitstapprogramma prostituees (RUPS) in 2015 heeft ze liefst 168 prostituees in de Baronie (Breda, Oosterhout en Etten-Leur) op weg geholpen.

In samenwerking met indebuurt Breda

Poll

'NAC moet met trainer Ruud Brood doorgaan in de eerste divisie'

'NAC moet met trainer Ruud Brood doorgaan in de eerste divisie'

  • Eens (80%)
  • Oneens (20%)
7562 stemmen