Volledig scherm
Klanten bij LOFF maken gebruik van het buffet in de zaak © EDWIN WIEKEKENS

Restaurant LOFF sluit de deuren

BREDA - Restaurant LOFF in de Wilhelminastraat in Breda houdt op te bestaan. De zaak, die uitsluitend vegetarische en veganistische gerechten serveert is zondag voor het laatst open. 

LOFF opende in het najaar van 2016 de deuren. In een verklaring op de eigen website zegt eigenaresse Marion Pluimes dat de werkzaamheden in de Wilhelminastraat - die een half jaar open heeft gelegen - het restaurant  de das om hebben gedaan. 

Het zorgde volgens haar voor een halvering van het aantal gasten. Omdat de vaste lasten gewoon doorliepen, heeft de zaak het financieel niet kunnen bolwerken, aldus Pluimes. 

  1. Plantjes tegen inlevering van tuintegels is een groot succes in Breda
    PREMIUM

    Plantjes tegen inlevering van tuintegels is een groot succes in Breda

    BREDA - Topdrukte bij de Intratuin aan de Terheijdenseweg in Breda, deze zaterdag. Uiteraard omdat de lente in de lucht hangt, maar ook vanwege de actie 'Tegel eruit, plant erin'. De natuurorganisatie Groei & Bloei zette dit op om mensen te bewegen verharding uit hun tuin te halen. Meer groen zorgt niet alleen voor meer insecten, het is ook veel beter voor de afvoer van regenwater. Zeker bij de steeds vaker voorkomende plensbuien.

In samenwerking met indebuurt Breda