Driessen voor het bijgebouw op het perceel aan de Woestenbergseweg 4 in Bavel, waar hij dagbestedingsactiviteiten voor jongeren houdt.
Volledig scherm
PREMIUM
Driessen voor het bijgebouw op het perceel aan de Woestenbergseweg 4 in Bavel, waar hij dagbestedingsactiviteiten voor jongeren houdt. © Pix4Profs / Jan Stads

Rechter beslist: Rino en zijn dagbesteding mogen voorlopig in Bavel blijven

BAVEL - Rino Driessen hoeft met zijn Stichting Ariba nog niet te vertrekken uit Bavel. De kantonrechter heeft besloten de opzegging van het huurcontract en de ontruiming van het perceel aan de Woestenbergseweg 4 met een jaar te verlengen. Dat betekent dat Driessen met zijn dagbesteding voor jongeren in ieder geval tot 1 mei 2022 kan blijven zitten.

  1. Al 25 jaar besmet met het virus van live-muziek: ‘Golden Earring is hier tien jaar achter elkaar geweest’
    PREMIUM

    Al 25 jaar besmet met het virus van li­ve-mu­ziek: ‘Golden Earring is hier tien jaar achter elkaar geweest’

    ALPHEN - Tien keer achter elkaar kwam Barry Hay met zijn Golden Earring elk jaar naar Alphen. De Haagse band was vanaf 1991 de hoofdact van de Reuverfeesten van John Martens. Zijn festival groeide uit naar twee dagen, werd later omgevormd naar een Top 100 live gespeeld en kende verschillende locaties. Eén ding bleef 25 edities lang hetzelfde: ,,Het virus waarmee ik ben besmet: live muziek organiseren.”

In samenwerking met indebuurt Breda