Volledig scherm
PREMIUM
Restaurant Uijttewaal aan de Ulvenhoutselaan in Breda. © Pix4Profs/Joris Knapen

Recept tegen de winterblues

EetrecensieBREDA - Restaurant Uijttewaal draagt de achternaam van broers Sven en Lars. Het is dan ook een echt familiebedrijf. Maar wel modern: opgewekte bediening, hedendaagse keuken en kekke pakken.

De broers Uijttewaal en hun partners zijn neergestreken in Breda, aan de Ulvenhoutselaan. Sven (36) kookt, Lars (38) schenkt, schrijven ze vlot op de website. Dat doen ze met ondersteuning van Svens vriendin Geertje Klijn (35) en Lars' echtgenote Rowie Hermes (24). De kekke pakken van de gastvrouwen en de Jort Kelder-bretels van Lars geven het team alvast een vlotte uitstraling.

  1. Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineerden
    PREMIUM

    Wie wint de Bruidsfoto Award 2019? Dit zijn de 4 West-Brabantse genomineer­den

    OOSTERHOUT/ZUNDERT/NOORDHOEK/KLUNDERT - Bruidsreportages altijd van hetzelfde laken een pak? In elk geval niet bij de vier West-Brabantse fotografen die genomineerd zijn voor de Bruidsfoto Award 2019. Dat zijn Arjan van der Plaat (The Wedding Story) uit Noordhoek, Malou Evers uit Zundert, Moniek van Gils uit Klundert en Eva Schweizer (Vintage Fotografie) uit Oosterhout. Bij elke trouwpartij proberen zij dat ene speciale moment te vangen. Aan de hand van zes trefwoorden vertellen zij hoe zij hun werk beleven.

In samenwerking met indebuurt Breda