Volledig scherm
Het Van Goghhuis wordt gezien als belangrijke toeristische trekpleister van Zundert. © Riet Pijnappels

Rabobank blijft sponsor van Van Gogh Huis in Zundert

ZUNDERT - Rabobank De Zuidelijke Baronie en het Van Gogh Huis Zundert verlengen hun samenwerking met vijf jaar. Eén van hun doelstellingen is het stimuleren van bezoek aan het Vincent van GoghHuis, zowel uit binnen- als buitenland.

De Rabobank ondersteunt het museum in Zundert met een bedrag van 25.000 euro. De afgelopen tien jaar was de bank hoofdsponsor van de vaste presentatie over Vincent van Gogh. Dat wordt nu verlengd tot 2023. Daarnaast wordt samengewerkt bij wisselende tentoonstellingen en speciale projecten.

Trekpleister

Het Van Gogh Huis is een toeristische trekpleister voor Zundert en omgeving. In een vaste presentatie wordt erkenning gegeven aan de wereldberoemde kunstenaar. Daarnaast herbergt het centrum een Van Gogh-documentatiecentrum, de VVV Zundert en een brasserie. 

Momenteel wordt in samenwerking met Van Gogh Brabant een nieuwe presentatie voorbereid die de komende jaren nog meer bezoekers naar Van Goghs geboortedorp zal trekken.

  1. Coach ex-prostituees: ‘Het is keihard. Maar er is een uitweg’
    PREMIUM

    Coach ex-prostitu­ees: ‘Het is keihard. Maar er is een uitweg’

    BREDA - De seksbranche tiert welig. Onzichtbaar en vaak duister in de huiselijke sfeer of hotelkamer. Prostituees hebben vaak moeite om te stoppen. Ze vinden in Joukje Welman van Instituut Maatschappelijk Werk (IMW) in Breda een stevig baken van hulp en zorg. Sinds de oprichting van het regionaal uitstapprogramma prostituees (RUPS) in 2015 heeft ze liefst 168 prostituees in de Baronie (Breda, Oosterhout en Etten-Leur) op weg geholpen.

In samenwerking met indebuurt Breda

Poll

'NAC moet met trainer Ruud Brood doorgaan in de eerste divisie'

'NAC moet met trainer Ruud Brood doorgaan in de eerste divisie'

  • Eens (80%)
  • Oneens (20%)
7567 stemmen