Tim van den Burg en Lotte van Boxtel voor de nieuwe locatie van proeflokaal Brack op het Havenkwartier aan de Speelhuislaan.
Volledig scherm
PREMIUM
Tim van den Burg en Lotte van Boxtel voor de nieuwe locatie van proeflokaal Brack op het Havenkwartier aan de Speelhuislaan. © Pix4Profs/Joyce van Belkom

Proeflokaal Brack heropent in oude machinehal, mét terras: ‘We kunnen niet wachten’

BREDA - ,,Dat perspectief, de ruimte. Dat is toch wel heel bijzonder”, zegt Tim van den Burg als hij een rondleiding geeft door het nieuwe Brack. Althans, nieuw: proeflokaal Brack is verhuisd van de open hal op het Backer en Rueb-terrein in het Bredase Havenkwartier naar de grotere gesloten hal, inclusief terras. De opbouw is in volle gang, op weg naar de feestelijke heropening.

 1. Politie maakt zich ernstig zorgen over moeder dode baby, onderzoek in volle gang
  PREMIUM
  Update

  Politie maakt zich ernstig zorgen over moeder dode baby, onderzoek in volle gang

  WERNHOUT - Hij is rustig, maar zichtbaar ontdaan en zoekt naar de juiste woorden. ,,Weet u, ik kan alleen maar hopen dat het kindje niet geleden heeft. Als dat wel zo is, hoop ik op gerechtigheid. Dit is hoe dan ook een tragisch verlies.” De politie maakt zich ondertussen grote zorgen over de geestelijke en fysieke gezondheid van de moeder van de pasgeboren baby, die woensdag dood gevonden werd in Wernhout. Het onderzoek is donderdag in volle gang. De vrouw wordt opgeroepen zich te melden.

In samenwerking met indebuurt Breda

 1. Geboortegolf in Safaripark Beekse Bergen: 'We hebben een hele waslijst'
  Play

  Geboorte­golf in Safaripark Beekse Bergen: 'We hebben een hele waslijst'

 2. Fietsster gewond achtergelaten na ongeluk met auto in Breda
  Play

  Fietsster gewond achtergela­ten na ongeluk met auto in Breda