In Princenhage zijn ze deze weken alle afgelaste feesten aan het inhalen, coronaproof. Oktoberfest, carnaval, en dit weekend is Koningsdag aan de beurt. Dat betekent: iedereen in 't oranje, aan een tafel, Hollandse hits. Opa Ad, Oma Janine links Pipa en geheel rechts Vesper.
Volledig scherm
In Princenhage zijn ze deze weken alle afgelaste feesten aan het inhalen, coronaproof. Oktoberfest, carnaval, en dit weekend is Koningsdag aan de beurt. Dat betekent: iedereen in 't oranje, aan een tafel, Hollandse hits. Opa Ad, Oma Janine links Pipa en geheel rechts Vesper. © Jan Stads / Pix4Profs

Princenhage haalt Koningsdag, carnaval en Oktoberfest in: ‘Superleuk toch’

BREDA - Princenhage loopt weer bijna bij met het inhalen van alle gemiste feesten. Zaterdag werd Koningsdag, eerder dit jaar verpest door alle coronamaatregelen, vrolijk ingehaald met een goochelshow en kinderbingo.

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Breda