Volledig scherm
Achter de Lange Stallen

Politiek Breda vóór project Lange Stallen

BREDA - In de Bredase politiek tekent zich een flinke meerderheid af voor de realisering van het woon- en winkelproject Achter de Lange Stallen in het centrum.

De commissie Economie ging gisteravond al richting de bouw van 17.000 vierkante meter winkeloppervlak, woningen en parkeergarage op de Mols-parking. Wel moest het college toezeggen dat aanbevelingen van deskundige Henk Gianotten in het raadsvoorstel van B en W opgenomen worden. Volgende week kan de raad dan, met nog enige aanpassingen, besluiten over de ruimtelijke aankleding met gebouwen en straten. Over de financiele invulling en haalbaarheid van de ivestering van 170 miljoen volgt voorjaar 2014 een besluit.

Lees meer in BNDeStem van vrijdag 13 december

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. ‘Als er zo'n kwetsbaar kindje in je armen wordt geduwd, kun je niet weigeren’
    PREMIUM

    ‘Als er zo'n kwetsbaar kindje in je armen wordt geduwd, kun je niet weigeren’

    KLEIN-ZUNDERT/ MALAWI - Nicole van Elteren was 26 jaar, toen haar leven voorgoed kantelde. Daar stond ze. In Malawi. De kleine Maria, vier maanden oud, in haar armen. ,,De oma van Maria keek me aan, vroeg toen of ik het kindje wilde adopteren. Ik aarzelde. Had eigenlijk plannen terug te gaan naar Nederland. Maar ik was gehecht geraakt aan Maria. Wilde er voor haar zijn. Ik vond het eng, maar heb het toch gedaan.”

In samenwerking met indebuurt Breda