Volledig scherm
Archieffoto. © ANP

Politie maakt einde aan illegaal feest in Ulicoten

ULICOTEN – Agenten hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag een einde gemaakt aan een illegaal feest op een terrein van Natuurmonumenten aan de Wildertsebaan in Ulicoten.

De politie kreeg rond 01.20 uur een melding dat op een fietspad rond het terrein van Natuurmonumenten bij het oude munitiedepot aan de Wildertsebaan zich auto’s verzamelden. De melder zag dat mensen via een opengeknipt hekwerk het terrein opliepen.

Toen agenten een kijkje gingen nemen, zagen ze dat op het terrein diverse installaties, aggregaten en boxen stonden. Ook waren er zo’n 100 gasten aanwezig. Het feest is direct stilgelegd en de aanwezigen kregen de opdracht om de boel op te ruimen. 

  1. Woning Ed Nijpels leeggeroofd tijdens vakantie: ‘Zo veel emotionele waarde bij verdwenen spullen’

    Woning Ed Nijpels leegge­roofd: ‘Ook cadeaus die ik heb gekregen bij mijn afscheid als burgemees­ter van Breda'

    Oud-politicus Ed Nijpels (69) is afgelopen weekend tijdens zijn vakantie in Italië opgeschrikt door tientallen appjes en belletjes. In zijn huis aan een gracht in Amsterdam bleek ingebroken. En goed ook. Tientallen spullen zijn weg, waaronder veel afscheidscadeaus en herinneringen uit zijn tijd als burgemeester van Breda en commissaris van de koningin in Friesland. ,,Ik hoop dat ze het troep vinden en het ergens weer opduikt.”

In samenwerking met indebuurt Breda