Volledig scherm
Archieffoto. © ANP

Politie maakt einde aan illegaal feest in Ulicoten

ULICOTEN – Agenten hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag een einde gemaakt aan een illegaal feest op een terrein van Natuurmonumenten aan de Wildertsebaan in Ulicoten.

De politie kreeg rond 01.20 uur een melding dat op een fietspad rond het terrein van Natuurmonumenten bij het oude munitiedepot aan de Wildertsebaan zich auto’s verzamelden. De melder zag dat mensen via een opengeknipt hekwerk het terrein opliepen.

Toen agenten een kijkje gingen nemen, zagen ze dat op het terrein diverse installaties, aggregaten en boxen stonden. Ook waren er zo’n 100 gasten aanwezig. Het feest is direct stilgelegd en de aanwezigen kregen de opdracht om de boel op te ruimen. 

 1. Andro Knel verbroedert Sparta en NAC nog altijd
  PREMIUM

  Andro Knel verbroe­dert Sparta en NAC nog altijd

  SINT WILLEBRORD - Voetballer Andro Knel (1967-1989) was een geliefde jongen bij Sparta. Dat hij, met zijn karakteristieke rastaharen, vaak op rollerskates naar trainingen kwam is inmiddels een warme anekdote, die nog altijd verteld wordt. Knel verhuisde naar NAC, maar het noodlot gaf hem niet de tijd om zo'n zelfde status te verkrijgen als in Rotterdam. Op 7 juni 1989 stortte het vliegtuig met daarin het Surinaamse Elftal neer bij Paramaribo. Met Andro Knel erin.
 2. Hermen Kobus overleeft de hel van Achtmaal en wint GTC Rally
  GTC RALLY

  Hermen Kobus overleeft de hel van Achtmaal en wint GTC Rally

  Hermen Kobus heeft de GTC Rally gewonnen in zijn Skoda Fabia R5. Na twaalf proeven had hij samen met navigator Erik de Wild twee minuten en 49 seconden voorsprong op het duo Kevin van Deijne en Hein Verschuuren in hun Ford Fiesta R5. ,,Dit is de revanche voor vorig jaar toen we turboproblemen hadden. Wel jammer dat Bob de Jong en Hans Weijs jr er na de zesde proef al uit lagen. Daardoor hebben we er voor het publiek geen leuke show van kunnen maken", liet de winnaar weten.

In samenwerking met indebuurt Breda