Volledig scherm
PREMIUM
Het landgoed ligt tussen de Aa of Weerijs (boven), HC Breda (links) en SAB (rechts). © Google

Plannen voor villa's op landgoed bij Ruitersboshoeve

BREDA - Er zijn plannen om het landgoed rond de Ruitersboshoeve in Breda opnieuw in te richten. Op vier grote kavels zouden dan in totaal vier villa’s komen. Verder blijft er ruimte voor een weiland en een natuurlijke invulling met mogelijk een waterloop of een ven.

“Wij zijn in overleg met de gemeente en de provincie hoe we dat het beste kunnen invullen”, zegt Arthur Teuwen, die samen met een compagnon eigenaar is van de grond en de opstallen die er staan. Het tweetal is in Breda ook eigenaar van het kantoren- en appartementencomplex Brouwhuis aan de Ceresstraat.

  1. Ziekenhuispersoneel Bravis en Amphia beraadt zich op nieuwe acties: ’Het leeft steeds meer’
    PREMIUM

    Ziekenhuis­per­so­neel Bravis en Amphia beraadt zich op nieuwe acties: ’Het leeft steeds meer’

    BERGEN OP ZOOM/BREDA - De kans is groot dat zorgpersoneel van Bravis ziekenhuis en Amphia in Breda meedoet met de aangekondigde landelijke ziekenhuisactie op 20 november. Arjan van de Broek van het actiecomité in Amphia zegt dat de actiebereidheid alleen maar groeit omdat er geen beweging zit in het, volgens hem, zeer povere cao-aanbod van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen. Ook Wessel van Meer, trekker van de acties in Bravis, gaat ervan uit dat het Roosendaals/Bergse ziekenhuis weer aanhaakt.

In samenwerking met indebuurt Breda