Volledig scherm
© Ron Magielse/het fotoburo

Peter van der Velden zag zich wel als verkoper in de kledingwinkel staan (video)

BREDA - Peter van der Velden sprak woensdagavond in het Chassé Theater over de afgelopen jaren als burgemeester van Breda.

Over bestuurlijke zaken, maar ook over persoonlijker zaken als zijn thuissituatie. Zo antwoordde hij op de vraag wat hij als kleine Peter wilde worden dat hij het best had zien gebeuren dat hij in de kledingzaak van zijn ouders terecht zou komen.

Van der Velden werd geïnterviewd door BN DeStem-presentatoren Peter Ullenbroeck en Yolanda Sjoukes. Er kwamen circa 60 toehoorders op af.

Volledig scherm
© Ron Magielse/het fotoburo
Volledig scherm
© Ron Magielse/het fotoburo
Volledig scherm
© Ron Magielse/het fotoburo
  1. Ziekenhuispersoneel Bravis en Amphia beraadt zich op nieuwe acties: ’Het leeft steeds meer’
    PREMIUM

    Ziekenhuis­per­so­neel Bravis en Amphia beraadt zich op nieuwe acties: ’Het leeft steeds meer’

    BERGEN OP ZOOM/BREDA - De kans is groot dat zorgpersoneel van Bravis ziekenhuis en Amphia in Breda meedoet met de aangekondigde landelijke ziekenhuisactie op 20 november. Arjan van de Broek van het actiecomité in Amphia zegt dat de actiebereidheid alleen maar groeit omdat er geen beweging zit in het, volgens hem, zeer povere cao-aanbod van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen. Ook Wessel van Meer, trekker van de acties in Bravis, gaat ervan uit dat het Roosendaals/Bergse ziekenhuis weer aanhaakt.

In samenwerking met indebuurt Breda