Volledig scherm
Patricia Paay met haar partner Robbert Hinfelaar op weg naar de rechtbank. © Mats Hofste

Patricia Paay loog over leeftijd echtgenoot, met wie ze in Zundert woont: 'Ik maakte hem wat ouder'

ZUNDERT - Patricia Paay (69) erkent niet eerlijk te zijn geweest over de leeftijd van haar echtgenoot Robbert Hinfelaar, met wie ze sinds een half jaar in Zundert woont. In de media vertelde ze eind 2016 dat Robbert 32 jaar oud was, maar in werkelijkheid was hij toen nog maar 28.

De Telegraaf beschikt over officiële documenten waarin de geboortedatum van Patricia's echtgenoot staat: 12 januari 1988. Dat betekent dat hij begin dit jaar pas zijn dertigste verjaardag vierde. "Ik dacht in 2016: ik maak hem gewoon iets ouder", biecht Patricia dinsdag op in De Telegraaf. "Dat klinkt wat beter."

Paay (68) kocht eind vorig jaar samen met haar man een huis op bungalowpark Parc Patersven, vlakbij de Belgische grens. Het stel kwam in Zundert terecht op aanraden van Robberts vader. Paay omschreef haar nieuwe huis als 'schattig'. ,,In een prachtige omgeving. Ik zocht rust, zover mogelijk bij iedereen vandaan.''

Getrouwd

Patricia en Robbert trouwden in januari vorig jaar in Hoofddorp. Enkele maanden daarvoor was Patricia Paay te zien in een aflevering van het TLC-programma Say Yes to the Dress Benelux.

In samenwerking met indebuurt Breda

poll

Is NAC na de goede reeks en het vertrek van Willem II-topschutter Sol favoriet voor de derbyzege?

  • Ja (54%)
  • Nee (46%)
3844 stemmen