Volledig scherm
ANP XTRA

Overval pizzakoerier Breda: daders maakten klein geldbedrag buit

BREDA - De drie mannen die zondagavond een pizzakoerier overvielen op de Mechelenstraat in Breda maakten daarbij een gering geldbedrag buit. Dat meldt de politie maandag.


Het slachtoffer is een 21-jarige man. Hij vertelde dat hij op zijn scooter een bestelling had bezorgd in de wijk Belcrum. Toen hij op de Mechelenstraat reed, zag hij dat er ter hoogte van een school een knul de weg op liep. Hierdoor moest hij stoppen. Op dat moment verschenen er nog twee andere jongens, die om hem heen gingen staan.

De koerier kreeg een duw van het drietal, waardoor hij uit balans raakte. Daarna gristen de daders een gering geldbedrag uit zijn jaszak. Uiteindelijk renden ze weg via een steegje naast de school.

De koerier had nog geen bestellingen met contant geld afgerekend en had alleen een klein bedrag als mogelijk wisselgeld mee.

Signalement

Het zou gaan om drie jongens van de rond 16 á 18 jaar oud met een licht getint uiterlijk. Twee van hen hadden kort zwart haar en één van de daders droeg een zilvergrijs / wit kort jack met een capuchon. De twee andere daders hadden donkere kleding aan.

In samenwerking met indebuurt Breda