Generaal-majoor Nico Geerts draagt donderdagmiddag op het Kasteel van Breda het commando van de Nederlandse Defensie Academie (NLDA) over aan generaal-majoor der mariniers Richard Oppelaar (rechts).
Volledig scherm
Generaal-majoor Nico Geerts draagt donderdagmiddag op het Kasteel van Breda het commando van de Nederlandse Defensie Academie (NLDA) over aan generaal-majoor der mariniers Richard Oppelaar (rechts). © Media Centrum Defensie/Gerben van Es

Overdracht commando Nederlandse Defensie Academie op Kasteel van Breda

BREDA - Wisseling van het bevel donderdagmiddag op de Nederlandse Defensie Academie (NLDA). Generaal-majoor der mariniers Richard Oppelaar nam het sabel en daarmee het commando over van generaal-majoor Nico Geerts, die drie jaar leiding gaf aan de academie. 

  1. Dj's zwoegen de festivalloze zomer door: ‘Het is niet alleen een financiële tegenvaller, maar ook een mentale’
    PREMIUM

    Dj's zwoegen de festivallo­ze zomer door: ‘Het is niet alleen een financiële tegenval­ler, maar ook een mentale’

    De festivalzomer is voor dj's bij uitstek de belangrijkste periode van het jaar. Met meerdere shows per week in binnen- en buitenland is het niet alleen het uitgelezen moment om te zien hoe het publiek reageert op nieuwe muziek, het is ook de periode waarin gouden bergen verdiend worden. Hoe anders is dat dit jaar. Nagenoeg alle festivals zijn afgelast en veel dj's zwoegen voor hun inkomsten, die ze door de coronacrisis steeds verder zien teruglopen. Wanneer ze weer aan de bak kunnen, weet niemand: ,,Ik ga er niet vanuit dat alles snel weer normaal zal zijn, ook economisch niet.”

In samenwerking met indebuurt Breda