Volledig scherm
Elkaar over de streep helpen, dat hoort ook bij de Bredase Singelloop. © Else Loof

Oproep: waarom loopt u de Bredase Singelloop?

BREDA - Heeft u een bijzondere reden waarom u deelneemt aan de Bredase Singelloop? Rent u voor een goed doel, een dierbaar persoon of voor uw eigen gezondheid wellicht? 

In aanloop naar het grootste hardloopevenement van de regio (op zondag 6 oktober 2019) licht BN DeStem deelnemers uit met een bijzondere motivatie. Heeft u een verhaal dat u wilt delen? Stuur dan een mail (eventueel met foto) naar verslaggever Tom Hayes via t.hayes@bndestem.nl

Een selectie van de inzendingen verschijnt op site en in de krant.

  1. Lichtsloepenparade Breda: weer en sfeer optimaal

    Lichtsloe­pen­pa­ra­de Breda: weer en sfeer optimaal

    BREDA -Een bonte stoet vrolijk verlichte bootjes en boten trok zaterdagavond door de Bredase singels naar de Nieuwe Haven. Het is inmiddels een traditie op de derde zaterdag in september: de Lichtsloepenparade. De tientallen sloepen werden vanaf de kant bekeken en toegejuicht door honderden belangstellenden. Op de oevers van de singels en met name op de bruggen hadden de bemanningen een groot publiek. Het verzamelen in de Nieuwe Haven was een feestje voor zowel de mensen op het water en op de kant. Het weer werkte mee als bijna nooit tevoren en de sfeer onder de mensen deed de rest.

In samenwerking met indebuurt Breda