Volledig scherm
Foto ter illustratie. © anp

Opnieuw zwaargewonde na incident in centrum Breda: man mishandeld bij beroving

BREDA - Op de Dieststraat in Breda is zaterdagnacht rond 05.00 uur een man mishandeld. Hij werd daarbij ook beroofd van zijn mobieltje. Het slachtoffer, een 32-jarige man uit Enschede, raakte ernstig gewond aan zijn gezicht. 

Medewerkers van de handhavingsdienst vonden de zwaargewonde man, die na de beroving zittend achterbleef in de Dieststraat. Zij verleenden eerste hulp en schakelden andere hulpdiensten in. De man is naar het ziekenhuis gebracht. 

Wat er precies is gebeurd, is ook voor de politie nog een raadsel. Het slachtoffer kon zelf niet praten, en heeft ook later op de dag nog niet kunnen vertellen wat hem is overkomen. Aan de hand van de verwondingen lijkt het erop dat hij is geslagen. Hij is inmiddels wel weer het ziekenhuis uit. De politie doet onderzoek, en heeft onder meer camerabeelden uit de buurt opgevraagd. 

Het is het tweede ernstige incident in één weekend in het centrum van Breda. Twee straten verderop werd vrijdagnacht een 28-jarige Bredanaar neergestoken. De man overleed later op de dag aan zijn verwondingen. 

In samenwerking met indebuurt Breda