Opnames in Breda voor Undercover 2

BREDA - De tweede reeks van de Netflix-serie Undercover krijgt een Bredaas tintje. Maandag 27 mei worden opnames gemaakt in een woning aan de Keermanslaan in het Ginneken.

De enorm populaire Nederlands-Vlaamse serie, met Frank Lammers , Anna Drijver en de Vlaamse acteur Tom Waes in de hoofdrollen, wordt gevolgd door een reeks van tien nieuwe afleveringen.  De opnames daarvoor zijn begin vorige maand al gestart.
Het Belgische filmproductiehuis De Mensen NV laat weten dat er maandag van 7.00 tot 16.00 uur in de Keermanslaan wordt gefilmd. Buurtbewoners hebben een brief gekregen waarin staat dat er een tijdelijk parkeerverbod is in die straat en op het Schoolakkerplein. “Bewoners zullen hun woning wel kunnen bereiken, telkens in overleg met de opnameleider", schrijft het productiehuis in zijn brief. 

Volledig scherm
Undercover, met Frank Lammers (links) en Tom Waes. © Netflix
  1. Lichtsloepenparade Breda: weer en sfeer optimaal

    Lichtsloe­pen­pa­ra­de Breda: weer en sfeer optimaal

    BREDA -Een bonte stoet vrolijk verlichte bootjes en boten trok zaterdagavond door de Bredase singels naar de Nieuwe Haven. Het is inmiddels een traditie op de derde zaterdag in september: de Lichtsloepenparade. De tientallen sloepen werden vanaf de kant bekeken en toegejuicht door honderden belangstellenden. Op de oevers van de singels en met name op de bruggen hadden de bemanningen een groot publiek. Het verzamelen in de Nieuwe Haven was een feestje voor zowel de mensen op het water en op de kant. Het weer werkte mee als bijna nooit tevoren en de sfeer onder de mensen deed de rest.

In samenwerking met indebuurt Breda