Volledig scherm
PREMIUM
© Unknown

Opeens een generator op je oprit: moet niet kunnen, maar het gebeurt wel in Breda

BREDA - Gleuven die worden gegraven terwijl de auto nog op de oprit staat, generatoren die zonder overleg bij Bredanaars voor de deur worden gezet en water dat zonder waarschuwing wordt afgesloten. De fractie van Breda’97 in de raad vermoedt dat zowel gemeente en kabelaars niet meer de moeite willen nemen om inwoners en ondernemers te informeren over hun bezigheden.

‘We hebben wel duizend van dat soort projecten per jaar. Daar gaan we niet elke keer een bericht voor uitsturen’. Jos van Etten, burgerraadslid voor Breda’97, weet niet wat hij hoort, wanneer hij een telefoontje pleegt met het stadskantoor. Hij wil weten of werkzaamheden onaangekondigd van start kunnen gaan. Ja, is het antwoord.

  1. Pool met mes staat toevallig tegenover beveiligster in opleiding bij tankstation (31) Breda: ‘Ik nam hem niet serieus’
    PREMIUM

    Pool met mes staat toevallig tegenover beveilig­ster in opleiding bij tankstati­on (31) Breda: ‘Ik nam hem niet serieus’

    BREDA - ,,This is a robbery!” De Pool die in het Engels naar de tankstationmedewerkster (31) riep al het geld uit de kassa te geven, werd niet heel erg serieus genomen dinsdagmiddag. ,,Ondanks dat hij met een groot mes zwaaide, verkocht ik hem gewoon ‘nee’”, vertelt de medewerkster die tijdens de overval alleen in het tankstation De Haan aan de Kruisweide in Breda stond.

In samenwerking met indebuurt Breda