Volledig scherm
© Thinkstock

Opa uit Breda vrijgesproken van misbruik

BREDA - De 56-jarige Bredanaar H.S. is vrijgesproken van ontucht met de kleinzoon van zijn vrouw. De rechtbank in Breda constateerde dat er onvoldoende bewijs is.

De man had wel bij de 13-jarige jongen in bed gelegen, vertelde hij, maar dat was alleen om hem te troosten, omdat hij bang was in het donker. Er was niets seksueels geweest, aldus de man. 

Volgens de jongen was hij in juli 2014 door S. afgetrokken, maar behalve het verhaal van de knul was er geen enkel ander bewijs. S. stuurde nog wel een Whatsapp-bericht dat leek op een bekentenis, maar dat ging ergens anders over, zei hij. 

De rechtbank stelde dat dat bericht weliswaar 'op z'n minst opmerkelijk', maar onvoldoende was voor het bewijs, omdat hij op Whatsapp ook ontkende ontucht te hebben gepleegd.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Wandelen Aa of Weerijs: routes langs onderschat gebied

  Wandelen Aa of Weerijs: routes langs onderschat gebied

  ZUNDERT - De Aa of Weerijs kronkelt liefdevol Breda uit en gaat onder de A16 door langs Effen. Daar loopt hij nagenoeg synchroon aan de N263 langs Rijsbergen, richting Zundert om vervolgens het land te verlaten. Aggie van Dongen uit Zundert wandelt graag, maar ontdekte dat er helemaal geen wandelroutes zijn in het gebied. Zij presenteert nu het mapje Wandelen Aa of Weerijs; negen routes door het gebied, allen met een afstand van ongeveer twaalf kilometer.
 2. Verlanglijstjes Sinterklaas van kinderen staan vol door Youtubereclames: ‘Slijm gaat als warme broodjes over de toonbank’
  VIDEO

  Verlang­lijst­jes Sinter­klaas van kinderen staan vol door Youtubere­cla­mes: ‘Slijm gaat als warme broodjes over de toonbank’

  BERGEN OP ZOOM/BREDA - Waar de jeugd vroeger voor de feestdagen nog met smart uitkeek naar de dikke catalogussen van speelgoedwinkels en hun keuzes baseerden op de tv-reclames die ze langs zagen komen, lijkt Youtube nu de grootste bron van inspiratie. De absolute trend van dit jaar: slijm. Kant-en-klaar, of een pakketje om het zelf te maken. Bij speelgoedwinkels vliegen ze als Sinterklaascadeaus als warme broodjes over de toonbank.

In samenwerking met indebuurt Breda