Volledig scherm
PREMIUM
,,Mijn lichaamstaal is beter dan mijn verbale talent'', stelt Baarlenaar John Geerts bescheiden. ,,Ik moet het meer van mijn blik hebben.'' © Paul Restroote

Opa schopt het tot edelfigurant

BAARLE-NASSAU - Pensionado John Geerts ontpopt zich tot fotomodel. Speelt in films en commercials. Een beetje weinig tekst nog en het verdient niet echt. Maar opa uit Baarle-Nassau maakt carrière.

Zinnetje

Hij mag zich inmiddels edelfigurant noemen, de 67-jarige John Geerts. ,,Dan kom je niet alleen even in beeld, maar laten ze je ook een zinnetje zeggen. Da's wel tof'', vertelt hij opgewekt.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Kerstmarkt Betoverend Breda geopend

    Kerstmarkt Betoverend Breda geopend

    BREDA - Het werd al weken groots aangekondigd, en vrijdagavond ging het dan echt van start: Betoverend Breda. De Kerstmarkt die meer beleving moet bieden dan eerdere edities speelt zich af rond de Kerstboom op de Grote Markt, waar het Bredase mannetje Careltje alle dagen zijn sprookje vertelt. Careltje moet een soort oer-Bredanaar voorstellen, die al honderden jaren onder de Grote Markt woont. Speciaal voor Betoverend Breda is hij tot en met 6 januari, zolang duurt het evenement, bovengronds te vinden.

In samenwerking met indebuurt Breda