Volledig scherm
PREMIUM
Pix4Profs-Ron Magielse-oosterhout restaurant by pascal. vlnr : paul ruiten (chef de partie), martijn struijk (sommelier) en eigenaar pascal ariens © Pix4Profs-Ron Magielse

Ook ’s middags is By Pascal een beleving

EETRECENSIEIn Oosterhout kookt Pascal Ariëns al jaren de sterren van de hemel. Sinds een half jaar doet hij dat ook ’s middags, want Restaurant By Pascal is nu ook open voor lunch.

Als je op de website van Restaurant By Pascal reserveert, boek je geen tafeltje, maar een ‘beleving’. Dat is een beetje een belegen term, maar de site bereid je in woord en beeld in elk geval voor op een culinaire verrassing. En het werkt, want we hebben er zin in als we op deze druilerige zondagmiddag naar Oosterhout rijden.

  1. 'Beer van een vent' Chris (31) tilt auto op en redt fietser in Breda: 'Ik heb gewoon een bierbuikje, hoor’

    'Beer van een vent' Chris (31) tilt auto op en redt fietser in Breda: 'Ik heb gewoon een bierbuikje, hoor’

    BREDA - Een beer van een vent. De verloren zoon van Hercules. Een nakomeling van De Hulk. Op sociale media wordt Chris van den Brok (31) liefkozend gebombardeerd tot superheld zonder cape. De praatgrage Bredanaar tilde gisteravond een auto op en bevrijdde daarmee een fietser die na een aanrijding klem kwam te zitten. Of Chris zichzelf als superheld ziet? ,,Nee joh, ik ben gewoon een lompe boer met een strak bierbuikje.”

In samenwerking met indebuurt Breda

poll

'Als NAC zaterdag niet wint van FC Groningen kan het handhaving vergeten'

  • Eens (88%)
  • Oneens (12%)
4104 stemmen