Volledig scherm

Ontdek Breda in 360 graden

BREDA - Wie van huis uit een kijkje wil nemen in de binnenstad van Breda, kan dat vanaf nu doen op een speciale website met 360-gradenbeelden.

Op Bredatoer.nl kun je door met de muis te klikken en te slepen een blik werpen op het centrum van Breda. De Grote Markt en andere pleinen zijn op deze wijze te bezichtigen, maar het is ook mogelijk in te zoomen op restaurants, cafés, hotels, musea, winkels en andere ondernemingen.

Opgeruimd gemoed
De website geeft ook informatie over adressen, openingstijden en geschiedenis van plaatsen van aandacht. Je kunt onder meer virtueel het Valkenbergpark, Kerkplein en de Havermarkt bezoeken. De bezoeker krijgt er wellicht een opgeruimd gemoed van, want de plaatjes zijn zonder uitzondering op een zonnige dag geschoten.

Ook Den Bosch is op deze manier virtueel te bezoeken. De Brabantse steden zijn onderdeel van HollandToer.nl

.

Volledig scherm
BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Nieuwe buurman zorgt voor commotie in Teteringen: 'Wat als er weer een kogelregen volgt?'
    PREMIUM

    Nieuwe buurman zorgt voor commotie in Teteringen: 'Wat als er weer een kogelregen volgt?'

    TETERINGEN - Inwoners van Teteringen zijn doodsbang nu blijkt dat de vorig jaar aan een liquidatie ontsnapte Habib A. hun nieuwe buurman wordt. In de straat waar A. een huis heeft gekregen voor hem en zijn gezin, is een handtekeningenactie begonnen. De mensen hebben er 'knikkende knieën', zeggen ze. De buurt had voorgelicht moeten worden, zegt zijn advocaat. Dat is de gemeente afgeraden, laat burgemeester Paul Depla van Breda weten. Hij houdt een vinger aan de pols.

In samenwerking met indebuurt Breda

poll

Ook zonder de huurlingen van Manchester City moet NAC zich kunnen handhaven in de eredivisie

Ook zonder de huurlingen van Manchester City moet NAC zich kunnen handhaven in de eredivisie

  • Ja (58%)
  • Nee (42%)
2508 stemmen