Volledig scherm
Onrust bij inbeslagname van twee caravans in Breda © Perry Roovers / MaRic Media

Onrust bij inbeslagname van twee caravans in Breda

BREDA - De gemoederen liepen vrijdagmiddag hoog op de Savornin Lohmanstraat in Breda bij een inbeslagname van twee caravans. Een van de eigenaren is daarbij aangehouden. 

Eerder deze was Orde en Handhaving langs geweest bij de eigenaren van de caravans om te laten weten dat deze niet mochten staan waar ze stonden. De kampeerwagens zijn daarna niet verplaatst en daarom werden deze vandaag in beslag genomen. 

De eigenaren waren het niet eens met de ingreep en verzetten zich ertegen. Daarbij is een van hen aangehouden. De andere man werd door politie in het gareel gehouden. De caravans werden afgesleept door de bergers. Volgens de bezitter van de caravans waren ze van plan morgen met de kampeerwagens op vakantie te gaan. 

De actie trok veel bekijks van buurtbewoners. 

Volledig scherm
Onrust bij inbeslagname van twee caravans in Breda © Perry Roovers / MaRic Media
  1. Woning Ed Nijpels leeggeroofd tijdens vakantie: ‘Zo veel emotionele waarde bij verdwenen spullen’

    Woning Ed Nijpels leegge­roofd: ‘Ook cadeaus die ik heb gekregen bij mijn afscheid als burgemees­ter van Breda'

    Oud-politicus Ed Nijpels (69) is afgelopen weekend tijdens zijn vakantie in Italië opgeschrikt door tientallen appjes en belletjes. In zijn huis aan een gracht in Amsterdam bleek ingebroken. En goed ook. Tientallen spullen zijn weg, waaronder veel afscheidscadeaus en herinneringen uit zijn tijd als burgemeester van Breda en commissaris van de koningin in Friesland. ,,Ik hoop dat ze het troep vinden en het ergens weer opduikt.”

In samenwerking met indebuurt Breda