Volledig scherm
Ongeluk op de A27 bij Breda. © Tom van der Put/MaRicMedia

Ongeluk met drie auto's en vrachtwagen op A27 bij Breda, weg weer vrij

UPDATEBREDA - Drie personenauto's en een vrachtwagen zijn donderdagmiddag betrokken geraakt bij een ongeluk op de A27 bij Breda. Daardoor waren de twee rijstroken in de richting van Oosterhout afgesloten voor verkeer. Inmiddels is de weg weer vrij.

De oorzaak van het ongeluk is nog onbekend. Een van de inzittenden van de betrokken voertuigen is door ambulancepersoneel nagekeken, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Het ongeluk zorgde volgens de ANWB voor een maximale vertraging van een uur richting het noorden.

  1. Lichtsloepenparade Breda: weer en sfeer optimaal

    Lichtsloe­pen­pa­ra­de Breda: weer en sfeer optimaal

    BREDA -Een bonte stoet vrolijk verlichte bootjes en boten trok zaterdagavond door de Bredase singels naar de Nieuwe Haven. Het is inmiddels een traditie op de derde zaterdag in september: de Lichtsloepenparade. De tientallen sloepen werden vanaf de kant bekeken en toegejuicht door honderden belangstellenden. Op de oevers van de singels en met name op de bruggen hadden de bemanningen een groot publiek. Het verzamelen in de Nieuwe Haven was een feestje voor zowel de mensen op het water en op de kant. Het weer werkte mee als bijna nooit tevoren en de sfeer onder de mensen deed de rest.

In samenwerking met indebuurt Breda