Tijdens het Palm Parkies festival is de T Huis gesloten, maar is de verlichting wel aan. Een flink aantal lampjes op het dak doet het momenteel niet, maar is dat erg ? De uitbater stelt dat het een kunstwerk is, en dat het daarom bijgehouden moet worden, de eigenaar ziet het als een horeca-gelegenheid waar de staat van onderhoud goed is.
Volledig scherm
PREMIUM
Tijdens het Palm Parkies festival is de T Huis gesloten, maar is de verlichting wel aan. Een flink aantal lampjes op het dak doet het momenteel niet, maar is dat erg ? De uitbater stelt dat het een kunstwerk is, en dat het daarom bijgehouden moet worden, de eigenaar ziet het als een horeca-gelegenheid waar de staat van onderhoud goed is. © Johan Wouters / Pix4Profs

Onderhoud T-Huis Breda: ‘Moet er eerst iemand gewond raken?’

BREDA - Het T-Huis in het Valkenberg gaat misschien voor langere tijd op slot, wanneer de gebreken waaraan het paviljoen lijdt niet op korte termijn worden aangepakt. Zo vreest de exploitant van het paviljoen, Marike Schellekens, dat het dak kan bezwijken onder het gewicht van regenwater dat niet goed wordt afgevoerd.